Nova Junta a la U.A. Barberà

19/05/2017 - Informaciò

 

El passat dimecres 17 de maig es va aprovar per unanimitat a la Assemblea de Socis la nova Junta Directiva que vol donar continuïtat als 40 anys d’història del nostre club. Després una exposició del projecte a càrrec de l’Aarón Anciones, els assistents que omplien el gimnàs del club van votar el Sí.


D’aquesta manera, la actual Presidenta, la Flor Palacios, dona pas a en Javier Arenas al capdavant de la entitat atlètica. La Junta, que entra amb moltes energies i il·lusió, també estarà formada per la Nerea Capel, en Diego López, la Carmen Maria Merchén, l’Aarón Anciones, en Javier Cuevas i en Manel Entrena.


Desitgem que sigui una nova etapa ferma en el lideratge de la UAB i esperem que plena d’èxits esportius. Per últim, agrair l’esforç de la Flor al llarg d’aquests darrers anys com a Presidenta del club.