Els Benjamins de la U.A. Barberà Campions de Catalunya!

18/05/2017 - Aire Lliure

 

El diumenge 14 de Maig al Prat de Llobregat, els benjamins es van emportar per primera vegada a la història del nostre club la copa de guanyadors de la categoria en l’autonomic per equips. Iniciava la competició l’Oriol López als 1000 metres marxa amb un excel·lent temps de 6’14’’ rebaixant la seva marca en més de 20 segons. Li seguia l’Àlex Armenteros al salt de llargada que millorava el seu anterior registre per anar als 3m43cm. Tot seguit, en Victor Salmerón llançava la pilota amb un magnífic intent fins més enllà dels 22m, també marca personal. A continuació, l’Isaac Ibáñez corria la prova de velocitat dels 60m fent marca i parant el crono en 9’’4. Tots ells quedaven entre les posicions capdavanteres i situaven al Barberà entre els primers clubs. Era el torn de l’Izan Pesquer als 1000 metres on també rebaixava el seu millor registre i parava el crono en 3’42’’. Més tard, l’Aarón Anciones a la prova del salt d’alçada feia un gran salt d’1m.


I després d’aquestes 6 proves individuals, estàvem empatats a punts a la primera posició amb els Lluïsos de Mataró a la espera del relleu, prova que corria pel Barberà en Carlos Tallón, en Joan Gómez, l’Ariel Aguilera i l’Eric Gallego. Els nostres atletes, van haver d'esprémer-se al màxim per guanyar el relleu amb una carrera espectacular parant el crono en 38’’6 dècimes i esperar que els del Lluïsos no els superessin a la seva sèrie. A la fi, 38’’9 dècimes pels Lluïsos i la U. A. Barberà es va proclamar campiona de Catalunya per Clubs.


Recordem que aquest equip, ja van quedar tercer en el Campionat de Cros, tercers al Campionat de marxa i 4arts al Campionat de relleus, així que una temporada per emmarcar.


Moltes felicitats a tots els nanos, que formen una gran pinya i en especial a les monitores, la Laia Pérez i la Jessica Aciego per haver treballat dur per aconseguir aquesta fita.

 

També i van participar representant al nostre club:
Benjamí Femení: Leyre Flores, Alessandra Rivero, Judit Botella, Elena Fernandez, Irene Albarran.
Aleví Femení: Laura Garcia, Nuria Alvarez, Mireia Ramon, Naia Aubia, Sara Miravitlles, Martina Cuevas, Estela Rodriguez, Roser Jurado, Alba Civico, Julia Alonso.
Cadet Masculí: Oscar Muñoz, Daniel Martínez, Martí Jurado, Nestor Fernández, Marcos Barea, Pablo Rodriguez, Alexander Cat, Joan Gea, Marti Albarran, Alejandro Arcas, Pau Alvarez.
Cadet Femení: Estela Garrido, Judith Diaz, Laura Pou, Emma Ojeda, Carla Cascon, Gloria Florido, Elena González, Lidia Vilanova, Camila Saldaña

 

Enhorabona a tots els atletes!

 

Resultats Benjamí

Resultats Aleví

Resultats Cadet

 

Campionat de Catalunya de Clubs de promoció