La U.A.Barberà a la final C del Català de Clubs

16/05/2017 - Aire Lliure

 

Diumenge 7 de Maig, a les pistes de Santa Coloma de Gramenet es va disputar la jornada final del  Campionat de Catalunya de Clubs (Grup C).


Els atletes del club, tant en categoria masculina com femenina, van competir donant-ho tot, fins i tot en alguns casos participant en proves que no eren la seva especialitat amb tal d’ajudar a l’equip a suplir les absències que varem patir per diverses circumstancies, el qual diu molt en favor de la implicació d’aquests esportistes.


Tot i destacar en algunes proves amb primeres i segones posicions, volem valorar a tots el participants per igual, gràcies a l’esforç dels quals el nostre club va aconseguir la tercera posició del grup C.


Enhorabona a tots el taronges!

 

RESULTATS

 

FOTOGRAFIES (SALVA POU)
FOTOGRAFIES (PERE TIBAU)