Competició de records a Santa Coloma

27/03/2017 - Aire Lliure

 

Dissabte 25 de Març a les pistes de Santa Coloma de Gramanet va disputar-se el campionat de Catalunya de 10.000 metres llisos. El balanç de la participació dels atletes de la U.A. Barberà difícilment podria haver estat millor!


Comencem per Maite Rios, que va arribar en sisena posició absoluta, deixant el Record del club en 38:25:08. El temps també passa a ser Record d’Espanya per atletes amb discapacitat auditiva.


Eva Palma va aconseguir el títol de Campiona de Catalunya en categoria F40, aturant el rellotge en 43:07:26, marca que encapçala el ranking del nostre equip a la seva franja d’edat.


Els nois també ens van deixar una gran jornada plena de registres fenomenals. David Gallego va pujar a lloc més alt del podi a la categoria M35 amb 32:50:33, nou Record del club en la seva edat. No deixarem de mencionar la gran cursa de Roberto Ferrero que amb 38:33:96 encapçala els registres M45 de l’equip.


Una competició per emmarcar! Moltíssimes felicitats a tots i a totes!