Campionat Català de Marxa

23/02/2017 - Ruta

 

Aquest diumenge 19 de febrer s'ha celebrat a Viladecans el Campionat de Catalunya de Marxa en Ruta en les categories de promoció. Fins al circuit del parc de la Torre Roja s'hi van desplaçar una vintena d'alumnes de l'escola que van signar una gran actuació.


Cal destacar les dues medalles col·lectives aconseguides en les categories benjamí masculí i aleví femení.


L'equip aleví es va proclamar campió de Catalunya. Hi van participar cinc atletes i van puntuar Sara Miravitlles (5a), Mireia Ramon (12a) i Naia Aubia (13a), havent també Roser Jurado (14a) i Laura Garcia (18a). Així el nostre equip s'imposava amb claredat al CA Igualada i a l'AAC Catalunya, segones i terceres.


L'equip benjamí masculí es va penjar la medalla de bronze. Dels vuit nois participants van puntuar per a l'equip Àlex González (5è), Oriol López (7è) i Àlex Armenteros (9è), de fet els barberencs van empatar a punts amb el segon classificat, l'AAC Catalunya i es van quedar a només un punt del guanyador, el Lluïsos Mataró.


En la resta de categories van destacar les benjamins Irene Albarran (19a) i Judit Botella (21a), els alevins Pau Martínez (22è) i Pol Teixidor (23è) i la cadet Camila Saldaña (20a).

 

Resultats

Notícia del Blog de l'Escola