3 Records a la Mitja de BCN

20/02/2017 - Ruta

 

Diumenge 12 de Febrer es va disputar la 27a edició de la Mitja Marató de Barcelona.


Uns quants atletes taronges va córrer pels carrers de la capital Catalana i amb molt bones marques, i un bon grapat de registres personals, destacant els records del club establerts per David Guiamet, amb uns estratosfèrics 1:10:30, rebaixant la millor marca de la U.A.B. que ell mateix ostentava, i el de Maite Rios, que amb uns rapidíssims 1:25:26, que no només és millor marca femenina a la distància del nostre club, sinó també Rècord d'Espanya d'atletes amb discapacitat auditiva!


Daniel Campos (1:13:51), Manel Matillas (1:22:14), Roberto Ferrer (1:27:29) i Jose Mª Romero (1:28:10), com veieu pels temps, també varen protagonitzar unes boníssimes actuacions, a més d'algunes MMPs.


Felicitats a tots!

 

Resultats