L'Escola d'Atletisme de la UAB triada com a projecte de final de batxillerat a l'Institut La Romànica

09/02/2017 - Informació

 

Dos dels nostres atletes de club, Simón Lázaro i Marc Albiac, van triar com a tema pel TDR (Treball de Recerca) de 2n de Batxillerat, l'atletisme, esport que practiquen tots dos en el nostre club des dels 7 anys. Sota el títol "Millora en proves atlètiques mitjançant l’entrenament tècnic", van desenvolupar tot un programa de millora de tres proves d'atletisme, salt amb perxa, llançament de pes i tècnica de carrera.


Han treballat des de l'inici de temporada i d'acord amb el coordinador de l'escola i els monitors, amb un grup reduït d'atletes de la categoria infantil, ensenyant-los la tècnica de les proves esmentades, i avaluant l'evolució al final de projecte. A la presentació final del projecte, que van realitzar a finals de gener a l'institut, davant el tribunal que valorava el TDR, vam poder observar la millora dels atletes en els vídeos seleccionats per a la presentació, van mostrar un vídeo inicial de principi de projecte i un de final explicant l'evolució entre tots dos. Van concloure el treball, confirmant que la hipòtesi plantejada de millora dels atletes a través d'un entrenament tècnic era vàlida. Des de la UAB desitgem que el TDR presentat els suposi una bona nota final i esperem poder aprofitar al màxim el coneixement tècnic de les diferents proves atlètiques d'aquests dos joves atletes.