Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs

23/01/2017 - Cros

 

Diumenge 22 de Gener va tindre lloc, dins de la vint-i-tresena edició del Cros de Riudellots de la Selva, el Campionat de Catalunya de Cros curt per Clubs, prova que ja és un clàssic dins del calendari de la U.A.B, com clàssiques van ser les condiciones meteorològiques d'un Cros en aquestes dates, amb la pluja com a protagonista.


A la categoria masculina el nostre equip, el més potent que hem portat els darrers anys, va estar conformat per Jaume Domingo, David Guiamet, David Gallego, i Luis Grima, i tenint també com a participants a Manuel Entrena i Victor Abad. El club va finalitzar a la vuitena posición.


A les noies els hi va faltar una atleta per poder completar equip, però això no va desanimar a Ester Benavente, Eva Palma, i Vicky Ruiz, que ho van donar tot dins d'aquesta dura jornada esportiva.


També mencionar que la pedrera del Barberà va tenir representació, amb Eric Gallego competint a la categoria dels Benjamins.


Bravo a tots i a totes pel vostre esforç!

 

Resultats