La Unió Atlètica Barberà a les curses de Cap d'Any

09/01/2017 - Ruta

 

Com és tradició, els darrers dies de Desembre veuen com diferents curses donen l'oportunitat d'acomiadar l'any gaudint de la competició dins d'un caire festiu. El nostre club ha tingut una nodrida representació dins d'aquestes proves.


El dia 26 va tindre lloc la trenta-setena edició de La Sansi del Masnou. El nostre atleta Daniel Martínez la va disputar obrint el foc de les participacions del Barberà, aconseguint una bona marca de 17:25.


El 31 va veure com membres del nostre club es repartien en 2 curses diferents. Dins de La Cursa de Cap d'any de Sabadell "La Nostra", Daniel Rivero (16:21), Jordi Monsalve (17:18), Javier Arenas (18:07), Jose María Romero (18:40), Mercedes Gracia (22:25), Jose Luis Ariza i Rosa Mª Borrero (compartint temps amb 28:15) van disputar els 5 quilòmetres que recorrien alguns carrers de la nostra ciutat veïna, amb molt bons resultats com podeu comprovar.


L'altre escenari va ser un clàssic, com la Cursa dels Nassos de Barcelona, amb 11 corredors taronges. Destaquem en primer lloc a David Guiamet, amb un boníssim registre de 31:24. Temps excepcionals també els dels seus companys, bona part dels quals van aconseguir marca personal. David Gallego va fer 33:50. Jordi Hernández i Roberto Ferrero van assolir un record personal amb 36:45 i 37:56 respectivament. Victor Manuel Abad va aturar el crono en 38:25, i poc després, amb 38:36, Maite Rios, que també millorava la seva MMP. Jose Luís Martos també va baixar de la barrera dels 40 minuts, amb 39:50. Eva Palma continua amb la seva progressió anotant 40:20 al seu quadern de marques personals. Pedro José Abad amb uns bons 40:28, Ester Benavente, amb 46:00 i la nostra companya Vicky Ruiz, també millorant record personal amb 46:06, van concloure una jornada esportiva tan especial.


Grans resultats i actitud dels nostres representants, que desitgem continuïn a l'acabat d'estrenar 2017.


Felicitats a tots, i Bon Any!

 

Resultats Sansi Masnou

Resultats Cursa dels Nassos

Resultats La Nostra Sabadell