Segona jornada Controls Pista Coberta

23/12/2016 - Pista Coberta

 

Els dies 17 i 18 de Desembre han vist com la Pista Coberta de Sabadell es tornava a omplir d'atletes per tal de celebrar la segona jornada dels controls d'aquesta temporada. La UAB, un cop més, ha tingut representació!


A la categoria absoluta vàrem tenir 4 representants. Al salt de llargada Arnau Raya va aconseguir 5.56 m.¡, i Enric Angosto també va participar però no va poder obtenir salt vàlid.


Ànims Enric! Al llançament de pes, Francisco Ferrer va llençar la bala a uns molt bons 10.60m i aconseguint la segona millor marca de la jornada, i l'Emilio Càceres va obtenir 9.02 m.


Passem als Juniors, amb 4 atletes del nostre club. Destaquem el bon registre de Simón Lázaro als 400 metres llisos, amb 52:68, i els 4:11:93 del Khalid Kamal als 1500 metres. Marc Gutierrez, al triple salt, va arribar fins als 12:22 metres. Les noies van estar representades per la Luciana Vega, que se'n va enlairar 1.44 metres a la prova del salt d'alçada.


Dins de la categoria Juvenil, la samarreta taronja va ser portada per Gorka Pineda, que als 60 metres llisos va parar el crono en 8:12, Houssam Chalbat, Ferran Rodríguez, i David Sempere, varen compartir prova amb els 1500 metres, amb 4:26:02, 4:37:01, i 5:13:76 respectivament.


Paola Pineda va ser la nostra representant femenina, i a la prova dels 60 metres va fer un temps de 9:64.


I un cop més, l'escola va estar representada per gairebé una dotzena de joves atletes que, dins de la categoria cadet van tornar a disputar una bona jornada, tornant a destacar l'Estela Garrido a la prova dels 60 metres llisos (8:32), i la Laura Pou, que va quedar 1 lloc per darrere de l'Estela a l'esmentada prova, amb 8:43, i va quedar en primera posició de la seva sèrie dels 300 metres llisos, amb un bon registre de 43:60.

 

Daniel Martínez va arribar en primer lloc de la seva sèrie dels 1000 metres llisos amb 2:58:90. No deixarem per mencionar a Isaac Moncunill, Oscar Muñoz, Alexander Cat, Marcos Barea, Pablo Rodríguez, Nestor Fernández, Pau Álvarez, i Elena González, que es van esforçar al màxim a les seves respectives proves, fent honor a l'esperit del nostre club.


Felicitats a tots i a totes!!!

 

Resultats Cadet

Resultats Juvenil/Junior

Resultats Absolut

 

Fotos Cadet/Juvenil/Junior (Sebastià Gilart)

Fotos Cadet (Miquel Merino)

 

Videos (Salva Pou)