Visita taronja a La Sagrera

21/12/2016 - Ruta

 

El barri Barcelonès de La Sagrera va gaudir el 18 de desembre de la 39a edició de la seva cursa. El 5 va semblar ser el número màgic de la jornada, ja que 5 atletes del nostre club van disputar la prova dels 5 quilòmetres, i amb 5 millors marques personals.


A la categoria masculina, Victor Manuel Abad (17:09 i 7e de la general), Manel Matillas (17:32 i 2n de la seva categoria) Roberto Ferrero (18:25), i Jose González (21:13) van assolir molt bones participacions, a més de les esmentades millores en els seus registres particulars.


La Maite Rios va ser la nostra representant dins de la categoria femenina, i no va poder anar millor: 1a classificada de la general, amb una gran marca de 18:31.


Així doncs, els participants de la U.A. Barberà s'emporten un bon record de la seva visita al districte de Sant Andreu! La nostra enhorabona!

 

Resultats prova 5 Qms

Resultats prova 10 Qms