10 QMS Ciutat de Tarragona

21/12/2016 - Ruta

 

El passat 18 de desembre, alguns atletes del nostre club van deixar veure el taronja sobre l'asfalt Tarragoní, concretament a la prova de 10 quilòmetres, integrada dins la 24 edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona.


Els nois van comptar amb 2 participants de la U.A. Barberà. El David Gallego continua demostrant que no només va fer els deures en la seva recuperació de la lesió que va patir, sinó que també s'aplica a la competició, assolint 33:27, sent quart de la general i primer de la seva categoria. L'altre participant de l'equip, el Jose María Romero, va deixar la seva MMP en 39:05.


Les noies no van voler ser menys. L'Eva Palma continua amb el seu gran inici de temporada 40:46, millorant marca personal, i tercera de la general femenina. Vicky Ruiz també va aconseguir MMP amb uns molt bons 46:26 i essent tercera de la seva categoria.


Sense dubta la temporada comença d'allò més bé per aquests atletes. Felicitats a tots i totes!

 

Resultats