Arrenca la temporada de Pista Coberta

16/12/2016 - Pista Coberta

 

Els passats 10 i 11 de Desembre van començar les proves de Pista Coberta amb la primera jornada del primer control de promoció i absolut. Els Taronges no hi podien faltar!

 

En categoria absoluta, la U.A. Barberà va comptar amb la Mercedes Gracia a la prova de 3000 metres llisos, finalitzant en 4ª posició amb una marca de 13:23:15.

 

Passant als Juniors, el nostre equip va tenir al Simón Lázaro acabant 3er de la Final A dels 800 metres llisos, amb un bon temps de 2:00:46, que fan presagiar una bona evolució al llarg de la present campanya. A la taula de batuda ens varem trobar amb el Marc Gutiérrez a la disciplina del Salt de Llargada, que va aconseguir 5.71 metres, i per altra banda, al Triple Salt va ser l'Ainoa Cruel que va deixar 9.65 metres sobre la sorra.

 

Dins de la categoria Juvenil, David Sempere i Ferran Rodríguez van participar a les finals C i D dels 800 metres llisos, aconseguint 2:32:97 i 2:15:91 respectivament. Houssam Chelbat, als 3000 metres llisos, va superar la seva millor marca indoor per registrar 9:43:68.

 

Els cadets van tenir una nodrida representació amb una dotzena de joves atletes. Malgrat que la majoria s'estrenaven a la categoria van deixar molt bones sensacions. Van aconseguir un bon grapat de marques personals destacant els 8.27 d'Estela Garrido en 60m, els 1:36.35 de Daniel Martínez en 600m i la mínima pel campionat d'Espanya assolida per Laura Pou en 600m amb 1:41.21. Bona manera de començar!

 

I finalment, a la categoria Infantil, Gerard Rodríguez va disputar dues proves. Als 60 metres llisos va fer un bon temps de 8:99, i als 600 metres llisos també va obtenir un resultat satisfactori deixant 1:49:83 al rellotge.

 

Enhorabona a tots!

 

Resultats Absolut

Resultats Junior/Juvenil

Resultats Cadet

Resulltats Infantil

 

Fotografies Absolut (Teo Tovar)

Fotografies Absolut (Pere Tibau)

Fotografies Juvenil/Junior (Jaume Coris)

Fotografies Juvenil/Junior (Miquel Merino)

Fotografies Cadet (JJ Vico)

Fotografies Trofeu Sabadell de Promoció (Miquel Merino)