Bons resultats al Cros de Banyoles

15/12/2016 - Cros

 

Aquest diumenge 11 de desembre, com ja va sent habitual, diversos dels nostres atletes van acudir a un dels crosos gironins, en aquesta ocasió a Banyoles. Vam poder gaudir d’unes excel·lents carreres per part de tots ells que van donar el seu fruit amb diversos pòdiums taronges que es van aconseguir. A nivell Sènior, la nostra campiona Maite Ríos va acabar amb una quarta posició i una gran temps de 18’24’’. En Jordi Hernández, estrenant nova samarreta i realitzant un temps de 29’15’’ entrant en el lloc 25è. L’Éric Gallego, que acompanya al seu pare a algunes curses, va arribar en sisena posició dels benjamins amb un temps de 3’ 3’’ en un recorregut de 800m.


En quan als veterans, destaquem a en David Gallego que després d’una llarga lesió que el va mantenir apartat diversos mesos, va quedar en una merescuda segona posició amb un temps de 15’53’’. En quan a les dones, la nostra atleta veterana Ester Benavente, realitzant la seva primera cursa després d’un temps lesionada, va assolir una gran 3a posició amb un excel·lent temps de 20’ 51’’i la nostra altra veterana del grup d’en Guanchi, la Vicky Ruiz, va realitzar una bona cursa per acabar en la tercera posició de la seva categoria, primer pòdium de la seva vida segons ens comenta. Enhorabona!


Ens va fer emocionar la gran carrera de nostre atleta Dani Campos, en categoria Open, arribant gairebé a doblar als participants i aconseguint la victòria.


En general, una bona matinal al voltant del llac de Banyoles pels nostres atletes de la UAB que estrenaven la nova equipació del club.

 

Resultats