Cros de Castellar

01/12/2016 - Cros

 

Diumenge van participar un bon grup d’atletes al cros de Castellar, cita habitual a aquestes alçades del calendari per la Unió Atlètica Barberà. Entre la escola i el club més de 90 corredors! Felicitar a en Daniel Martínez, atleta cadet, per aconseguir la victòria en els últims metres en un final aferrissat i espectacular (podeu veure-ho als links de fotografies adjuntes). Al final es va emportar el pernil cap a casa. En definitiva, diada assolellada en una circuit a prop de la pista d’atletisme amb unes vistes magnifiques i una elevada participació taronja.
 
Classificats del club:
3er Junior Masculí - Khalid Khamal
5è Juvenil Masculí – Ferran Rodríguez
4a Promesa Femení – Laura Rubio
7è Juvenil Masculí – Houssam Chelbat
7è Veterà Masculí B – Manuel Entrena
8è Junior Masculí – Simón Lázaro
10a Veterà Femení A – Mercedes Gracia
15è Juvenil Masculí – David Sampere
19è Open Masculí – Rafael González
25è Veterà Masculí A - Javier Arenas
 
Us deixem la noticia de la escola al blog
https://escolauabarbera.wordpress.com/2016/12/01/cros-de-castellar-3/
 
Resultats