Busquem voluntaris

24/11/2016 - Informació

 

El club creix i a la vegada s'amplien els fronts d'actuació dintre d'aquesta entitat que es troba a les portes de complir 40 anys d’història. En aquests anys és molta la gent que s'ha implicat dedicant del seu temps lliure a la entitat per dur-la on és ara, amb més de 200 atletes entre la escola i el club.


Avui fem una crida en busca de voluntaris que puguin col·laborar de manera puntual en el seu temps lliure en diverses àrees de la entitat.


Si ets un atleta del club, o un pare o mare d'atleta, t'animem a que t'impliquis amb les teves capacitats. Busquem voluntaris per gestionar la nova equipació que ens ve, per sociabilització de roba, per dissenyar cartells, per repartir flyers o penjar cartells, per escriure les noticies del facebook, per col·laborar en els controls que fem a la pista, per controlar la economia del club, websmasters, ... en definitiva, si pots col·laborar t'ho agrairem.


Passa’t per la oficina i implica’t.


Junta de la U.A. Barberà