Bons resultats al Cros de Girona

23/11/2016 - Cros

 

Nova cita de cros aquest cap de setmana a Girona. Enhorabona per la tercera plaça en categoria Senior d’en Jaume Domingo i la quarta per la Maite Rios. A nivell sènior també va córrer en Jordi Hernández per arribar en 31ena posició. En categoria junior bon 12è lloc per en Khalid Kamal. Atletes juvenils com en Houssam Chelbat 41è, en Ferran Rodriguez 56è o en David Sampere 72è també van ser-hi presents en una categoria molt exigent. Pel que fa als veterans, també un tercer lloc per en David Gallego, categoria on també va córrer en Victor Abad 11è i el seu germà Pedro Abad 24è i la Vicky Ruiz que no va poder acabar.
 
A nivell de la escola, cadets i infantils vam córrer a un alt nivell. Us deixem la noticia del blog. https://escolauabarbera.wordpress.com/
 
Felicitar a tots els taronges pel seu esforç i pels bons resultats obtinguts.
 
Resultats Girona
 
Fotografies