1ª Jornada Campionats del Vallès

03/11/2016 - Aire Lliure

 

Dimarts es va celebrar la primera jornada dels Campionats del Vallès a Sant Celoni on es van aconseguir els triomfs d’en Dani Ponce a l’alçada, Imanol Cardona al Pes, Laura Pou als 200 metres i l’Enric Angosto, Marc Gutierrez, Jordi Salinero i Marc Albiac als 4x100 metres. A més a més 5 segons llocs, l’Enric Angosto a la llargada, Imanol Cardona a la javelina, Luís Grima als 5000 metres, Simón Lázaro als 800 metres i Luciana Vega al triple i dos 3ers llocs, la Raquel López als 400 metres tanques i el relleu 4x100 femení integrat per la Nathalie Germaine, Raquel López, Luciana Vega i la Laura Pou. Tot plegat, molt bona participació dels atletes taronges que ara per ara ens situen en la primera plaça masculina i en la quarta femenina. Aquest diumenge la segona i última jornada. Us hi esperem!