Jornada presentació 16/17

03/10/2016

Aquest dissabte 8 d’octubre celebrarem a les pistes d’atletisme la Jornada de Presentació de l’Escola. Com l’any passat, hem preparat una jornada d’activitats atlètiques conjunt per a totes les categories i un fi de festa amb la participació conjunta d’alumnes i pares i mares.

 

El programa de la celebració és:

 

10h – Inici de l’escalfament d’alevins i infantils
10.30h – LLARGADA INFANTIL i PES ALEVÍ
10.30h – Inici de l’escalfament de benjamins i prebenjamins
11h – CIRCUITS D’HABILITAT I PROVES ATLÈTIQUES BENJAMÍ I PREBENJAMÍ
11.45h – PROVES DE RELLEUS CONJUNTS (alumnes i pares i mares).


Els alumnes de la categoria CADET faran de jutges i monitors a les proves i participaran als relleus.

 

Els pares i mares que vulguin participar només cal que s’apuntin en arribar a les pistes a l’oficina. I esperem que siguin molts els que s’animin a córrer. Porteu sabatilles, roba còmode i ganes de passar-ho bé. Preguem que tots els alumnes que tinguin samarreta del club la portin.