Proves Combinades FCA

Fernando Martínez nomenat adjunt de la FCA

Des del passat cap de setmana, el nostre entrenador Fernando Martínez ha sigut nomenat adjunt de proves combinades de la Federació Catalana d'Atletisme.

El Fernando continuarà formant part de l'equip tècnic de la U.A. Barberà desenvolupant la seva bona feina amb els nostres atletes.

La nostra enhorabona per aquest merescut nomenament.

 10 km Ciutat de Tarragona

Bons resultats de la U.A. Barberà

El passat diumenge 30 de Novembre, s'ha disputat els 10 km de la Ciutat de Tarragona on els atletes de la U.A. Barberà han lluitat contra unes dures condicions meteorològiques degudes a la presència d'un fort vent.

Una 2 posició de categoria (7a de la general) del David Gallego (35'11") i una 3a posició de categoria de la Mercedes Gracia (47'29") com resultats a destacar per haver pujar al podi.

Altres resultats categoria masculina: Mario Suarez (35'30"), Jordi Hernández (37'20"), Víctor Abad (37'49"), Jose Luís Liñares (38'35"), Pedro Abad (40'07"), Juan Carlos Jiménez (40'32"), Armand Blanco (44'24"), José Luís Martos (44'35")

i en categoria femenina: Maite Ríos (81a; 42'15"), Ester Benavente (47'18") i Nury Morillas (47'44").

 

Resultats.Cros Vila de Castellar

Bona participació de la U.A. Barberà

Notable presència d'atletes de la U.A. Barberà durant el passat diumenge al cros de Castellar del Vallès, prova que va estar marcada per la pluja però que es va disputar en un circuit en bones condicions i amb molta particiapació.

En relació a l'Escola, la notícia a: Blog de l'Escola d'Atletisme.

En relació als atletes més grans:els millors resultats van ser per Khalid Kamal, 7è a una prova juvenil de molt nivell; Luís Grima, 8è promesa; Isabel Londres 8a en veterà A; Laura Rubio, 9a júnior; Ahmed Ouhammou, 15è juvenil, Joan Cot, 15è a la cursa open; Daniel Ponce, 17è júnior, i Alicia Pou, 20a juvenil.

 

Resultats.

Àlbum fotogràfic de Salva Pou.

Concentració al CAR

Jornada de tanques i llargada.

Aquest passat cap de setmana, la Federació Catalana d'Atletisme organitzava una de les concentracions de control i seguiment de l'entrenament adreçada a atletes i entrenadors. En aquesta concentració es feien les disciplines de tanques i de llargada, on han estat presents  l'Igors Pavlovs, la Paula López i l'Ismael Hornos com atletes, i el Fernando Martínez com entrenador, en representació de la U.A. Barberà.

Premi a Luís Grima

Millor Esportista de Badia del Vallès

Luís Grima va ser reconegut el passat divendres com el Millor Esportista de Badia del Vallès. Va rebre el guardó en el transcurs de la quarta edició de la Nit de l'Esport de la localitat veïna en la qual va estar acompanyat per altres dos atletes de la UA Barberà. Erick Aciego va ser finalista al premi de millor esportista individual i Khalid Kamal al de millor promesa, premi que va guanyar en 2013. Vagi en aquestes línies una felicitació a tots tres i un agraïment a l'Ajuntament de Badia per convidar a la UA Barberà a l'acte.


Control proves combinades

Bon inici de temporada a Gavà.

El passat cap de setmana del 22 i 23 de novembre, s'ha dut a terme un control de proves combinades per a pista coberta a l'Estadi Municipal de la Bòbila de Gavà.

Amb un bon grapat de millors màrques personals, un total de 14 atletes, de categories infantils fins a júnior, de la U.A. Barberà van disputar aquestes proves pròpies de la pista coberta.

- Categoria júnior masculí (Heptatló): Igor Pavlovs amb 4.483 punts va aconseguir la 1a posició, Jorge Fernández amb 3.529 punts (2on) i Rubén Hornos amb 2.555 punts (4art).

- Categoria juvenil masculí (Heptatló): Marc Albiac amb 3.195 punts (1er), Xavi Bau amb 3.015 punts (3er), Álex Ariza amb 2.533 punts (5è) i Marc Gutierrez amb 2.174 punts (7è).

- Categoria cadet masculí (Hexatló): Ismael Hornos amb 2.897 punts (6è), Jordi Salinero amb 2.649 (9è), Ferran Rodríguez amb 1.727 punts (13è) i Guillem Trigueros no va poder finalitzar per lesió.

- Categoria infantil masculí (Tetratló): Mario López amb 733 (18è).

- Categoria juvenil femení (Pentatló): Raquel López amb 1.928 punts (4a) i Luci Vega amb 1.465 punts (5a).

 

Enhorabona a tots!!!

Resultats


91a Jean Bouin

La U.A. Barberà present a Barcelona

Aquest diumenge dia 23 de novembre, s'ha disputat la 91a edició de la Jean Bouin. A la prova Internacional masculina, el David Guiamet amb un temps de 34'12" ha entrat en 36a posició d'aquesta prestigiosa cursa, molt meritòria després d'haver realitzat la marató de València la passada setmana.

També hi ha hagut presència del club a la cursa Open de 10 km, on l'Emilio Càceres ha debutat en aquesta distància amb un temps total de 55'35"

Enhorabona a tots!!!

Resultats Jean Bouin.Marató de València 2014

David Guiamet nou rècord del club

El passat diumenge dia 16 de novembre, el David Guiamet disputava la Marató de València. David va sortir des del principi a buscar una ambiciosa marca i encara que no va poder aconseguir el seu objetiu plantejat per aquesta prova, el temps marcat de 2h35'25", representa nou rècord del club en aquesta distància.

Enhorabona David!!!

Resultats.35è Cros dels Arenys

Molta paticipació i bons resultats.

El passat dissabte dia 15 de novembre, s'ha celebrat el 35è Cros dels Arenys, amb una alta participació de la U.A. Barberà i amb una bona suma de bons resultats.

L'Escola iniciava el primer cros de la temporada.

Notícia en el blog de l'Escola. 

També disputaven el cros, atletes del club en les categories sènior, veterà i open, on vam obtindre una 1a posició del David Gallego en categoria veterà masculí i una molt lluitada 4 posició sènior del Luís Grima.

Enhorabona a tots!!!

Resultats.

Àlbum fotogràfic de Salva Pou.


17è Cros Ciutat de Girona

La U.A. Barberà també a Girona.

El diumenge 16 de novembre, es diputava a Girona la 17a edició del seu cros.

En un bonic circuit, vam obtindre una molt meritòria 3a posició del Mario Suarez  en categoria veterà A masculí, i 3 sisenes posicions amb dret a medalla de la Maite Ríos en sènior femení, la Isabel Londres en veterà A femení i la Florencia Palacio en veterà B femení.

Resultats.

La U.A. Barberà a Can Deu

Entrenament conjunt al bosc de Can Deu.

Primer entrenament de la temporada conjunt al bosc de Can Deu aquest passat diumenge 9 de novembre. En un entorn fantàstic i amb un molt bon ambient, van coincidir atletes de diferents especialitats del club. Dia per fer intercanvis d'experiències i donar-se a conèixer les noves incorporacions.

Espíritu Naranja!!!

Behobia-San Sebastián

Bons resultats de la U.A. Barberà

El passat diumenge dia 9 de novembre, s'ha celebrat la 50a edició de la mítica prova en ruta Behobia-San Sebastian.

En un ambient extraordinari degut a l'alta presència d'un públic que no deixar d'animar durant els 20 km del recorregut, i d'una perfecta organització, els atletes que debuten en la Behobia, tornen a repetir.

Aquest any els atletes de la U.A.Barberà participants han sigut en categoria masculina el Víctor Abad amb un molt bon temps de 1h17'57", el Pedrete Abad amb 1h27'50" i el José Luís Martos amb 1h35'50".

En categoria femenina la Blanca López amb un temps 2h22'08", va ser la nostra atleta participant.

Enhorabona a tots!!!

Resultats.


Open Marxa ciutat d'Igualada

El passat diumenge dia 2 de novembre, s'ha celebrat els 5 km del II Open de Marxa en Pista Ciutat d'Igualada.

L'Albert Tello ha sigut el nostre representant amb un bon temps de 26' 50"20, el que representa millor marca personal en aquesta distància.

Felicitats.

Resultats.


Cros Sta. Coloma de Farner

Bon paper dels atletes de la U.A. Barberà.

El passat diumenge 2 de novembre, la UA Barberà ha estat present al 41è Cros de Santa Coloma de Farners.

Els resultats dels nostres atletes:

- categoria sènior femení: Maite Rios (3a), Nuria Morillas (6a) i Laura Rodríguez (7a).

- categoria sènior masculí: Jordi Hernández (33è) i Armand Blanco (49è).

- categoria veterà A femení: Ester Benavente (6a) i Thais Montoya (10a).

- categoria veterà B femení: Mercedes Gracia (6a).

- categoria veterà A masculí: David Gallego (9è), Mario Suarez (12è), Victor Abad (25è), José Luís Liñares (34è), Miguel Sánchez (46è) i Pedro Abad (47è).

- categoria veterà B masculí: Manuel Entrena (33è) i José Luís Martos (39è).

Enhorabona a tots.

Resultats.

Àlbum fotogràfic de Jaume Coris.