Grup de Fernando Martínez

En Fernando Martínez és un dels responsables de la refundació de l'Unió Atlètica Barberà l'any 1993. 

 

Es Entrenador Nacional d'Atletisme i ha estat responsable tècnic de la federació catalana des de l'any 2004 als sector de proves combinades i llançaments i està considerat com a entrenador de nucli de proves combinades per la RFEA des de 2007.

 

Per aquest grup han passat un bon grapat d'atletes que han arribat a ser internacionals amb la selecció espanyola. 

 

Entre els èxits més importants del grup podem destacar les primeres medalles al campionat d'Espanya absolut aconseguides per atletes formades al club com la Nuria Ferrer a la javelina i la Cristina Bárcena a les proves combinades. La primera medalla a un campionat d'Espanya Absolut aconseguida per un atleta del club provinent de l'escola d'atletisme: Imanol Cardona sots-campió absolut en decatló l'any 2010. Va participar com a entrenador del decatleta Agustí Felix al campionat d'Europa Indoor Torino 2009, al campionat del Món de Berlin2009, al Europeo de Barcelona 2010 i al Iberoamericà de San fernando 2010 on l'atleta entrenat per ell va ser plata. A més va entrenar a la migfondista Adoración hiniesta que va ser medalla indoor al 800 al 2010 i plata al 4x400 del 2011.

 

Al seu blog personal podreu consultar la crònica del grup i el llistat d'atletes que han passat en aquest temps. La filosofia del seu treball ha estat des de sempre l'entrenament de rendiment des de l'atletisme de formació progressiva, intentant no cremar etapes de treball per arribar a aconseguir les millors prestacions a categories promesa i absoluta.  

 

Treballa fundamentalment les proves combinades. També el salt amb perxa, la velocitat i les tanques.

Horaris d'entrenament

Tot i que els horaris no tenen massa sentit a l'entrenament d'alt nivell els horaris d'entrenament del grup acostuman a ser:

De dilluns a divendres de 19 a 21.30h

Dissabtes de 11 a 13.30h

Visita el blog de Fernando Martínez