GRUPS D'ESPECIALITZACIÓ

Una vegada acabada l’etapa a l’escola, s’inicia l’especialització de les proves atlètiques segons les condicions físiques de l’esportista.

La U.A. Barberà disposa d'un gran equip tècnic d'entrenadors i monitors, així com d'una de les millors instal·lacions esportives per la pràctica de l'atletisme de tot Catalunya, per oferir a tots aquests atletes les millors eines per poder progressar d'una forma òptima en la consecució dels reptes i objectius tan individuals com per equips.

 

Tenim a la teva disposició grups d'entrenament de totes les disciplines atlètiques, tan per a atletes joves (categories juvenil, junior i promesa), seniors, veterans com per atletes no federats. No t’ho pensis dos cops, practica l’atletisme i suma’t al club!

 

L’horari d’entrenament és diferent en funció de la especialitzat però normalment és de dilluns a divendres a partir de les 19:30 o 20:00 i alguns matins del cap de setmana.

Disciplines Atlètiques:

 

- Velocitat i Tanques

Inclou les curses més ràpides des del 60 metres llisos de Pista Coberta fins als 400 metres llisos i les proves de tanques corresponents.

 

- Mig Fons, Fons, Cross i Ruta Open

Inclou les curses des del 800 metres llisos fins a la Marató, tan en pista, cross com asfalt per a federats i no federats. També inclou la cursa dels 3.000 obstacles. Aquesta especialitat està repartida en varis grups.

 

- Marxa

Inclou les diferents distàncies de 5km, 10km, 20km i 50km en modalitat de marxa atlètica.

 

- Salts

Inclou els salts horitzontals de llargada i triple salt i els salts verticals d’alçada i salt amb perxa.

 

- Llançaments

Inclou el llançament de pes, javelina, disc i de martell.

 

- Proves Combinades

Realització de diferents proves de velocitat, tanques, salts, llançaments i mig fons en funció de la categoria per sumar el màxim de punts possibles.