Galeria Videogràfica UAB

600 metres Pista Coberta - Semifinal Laura Pou a Antequera 1.38.13 MMP.-

Comentarias Juan Garrido Acevedo. Speaker de Andalucía. Grabación Alejandor Martínez.

Vídeo de la emocionant final del relleu del Campionat de Catalunya benjamí 2016 on participen el Pau Martínez, l'Aarón Anciones, l'Isaac Ibáñez i l'Eric Gallego. Felicitats per la quarta plaça aconseguida.

Vídeo editat pel Xavi Albiac de la combinada celebrada a casa nostra on el seu fill, en Marc Albiac va aconseguir la medalla de plata del campionat juvenil després de fer una decatló quasi perfecta i acabar amb 5.757 punts.

Alicia Pou ha editat un vídeo de la final del Campionat de Catalunya Infantil on la seva germana Laura va revalidar el títol.

Vídeo on en Dani Martínez va aconseguir la medalla de plata a la final dels 600m del Campionat de Catalunya Infantil 2016.

Vídeo facilitat per en Luís Grima del relleu 4x200 del passat 9 de gener 2016 als Campionat de Catalunya de Clubs sub 20 composat per en Jordi Salinero, Simón Lázaro, Marc Albiac i Igors Pavlovs.

Magnífica edició de les Proves Combinades disputades a Palafrugell el mes de maig del 2014 i que compartim per recordar bons moments.

Arxiu editat per una atleta del club, l'Alícia Pou, a la Final del Campionat de Catalunya de 600mll IF el 14 de juny de 2015 on participava amb una gran cursa la seva germana Laura. Moltes gràcies per enviar-ho i moltes felicitats!

Vídeo de Xavi Albiac de la final dels 60mt Cadet a Pista Coberta l'11 de març del 2014 amb la participació del Marc Albiac. Moltes felicitats!