Campionat Atlètic Agonia

Una prova només apta pels bojos de l'atletisme

Presentació

 

Hi ha qui diu que estem bojos per fer aquest campionat. La realitat és que els atletes taronges sentim passió pel nostre esport i aquesta és la nostra manera de demostra-ho.

 

El campionat Agonía d'atletisme és el campionat social de la Unió Atlètica Barberà.

 

Aquest campionat, va molt més enllà que la resta de campionats socials dels altres clubs, és el macrocampionat dels piques, de la resistència física, de l'honor, el campionat que dona resposta a totes aquestes discussions sobre quina és la prova més dura, quina la més difícil, qui entrena més, els fondistes? Els velocistes? Els saltadors? Els llançadors? O els de combinades?

           

Durant dues setmanes tots i cadascuns dels que tinguin prou valor com per a apuntar-se disputaran una a una, totes les proves olímpiques de l’atletisme a excepció del 10.000 i la marató.

 

Aquest campionat no és propi per a aquelles persones que son propenses a les queixes, les lamentacions etc. Aquest campionat és només per als que són molt, molt agonies.

 

Reglament

 

Poden participar tots aquells que pertanyin a la Unió Atlètica Barberà que s'atreveixin i que no tinguin massa estima per la seva integritat física.

 

Cada dia durant 8 jornades es disputaran dues o tres proves que començaran a les 19:00. Tots els que arribeu tard ja sabeu, un intent i sense dret a millora als concursos a no ser que arribeu abans de que acabin les tres primeres rondes, si és així, podreu entrar a millora.

 

Les proves a disputar son el 100, 200, 400, 800, 1500, 5000, 110t/100t, 400t, 3000 obstacles, 2000 marxa, alçada, perxa, llargada, triple salt, pes, disc, martell i javelina.

 

Així que si estàs una mica boig i vols intentar-ho hauràs d'entregar el teu nom complet i 5 euros fins a l'últim divendres abans de començar el campionat. Això et donarà dret a participar, a la nova samarreta commemorativa de l'event i si ets un autèntic agonia i estàs entre els tres millors de la teva categoria (masculina o femenina) fins i tot t'emportaràs un trofeu.