Activitats atlètiques

A part dels apasionants Jocs del Nadal que es disputen al acabar el primer trimestre escolar, la ja consolidada Cursa de Barberà que es realitza enmig de les festes de la nostra ciutat i l'intens i divertit Campus d'Atletisme que promovem un cop acabat el curs escolar, la nostra entitat, sempre que sigui possible, es planteja realitzar una sèrie d'activitats atlètiques durant l'any.

 

Proves de Cross:  Des de fa anys la Unió Atlètica Barberà ha participat amb els seus equips de promoció al Circuit Comarcal de Cross. Avui en dia, tot i que no hi ha un circuit a la comarca, la nostra entitat tracta d'organitzar cada any el cros local de la ciutat, on els nostres atletes més petits poden córrer prop de casa.

 

Controls de promoció: La Unió Atlètica Barberà organitza al llarg de la temporada varies competicions de control pels atletes de la escola, donant així la possibilitat de competir a casa, estalviant el desplaçament per les famílies i facilitant que els amics i familiars dels nens i nenes de l’escola puguin veure d’aprop el seu creixement com atletes en les diferents proves atlètiques.

 

Control de proves combinades de promoció: La entitat es planteja organitzar aquest control per fomentar aquesta prova que tants èxits ha donat a la nostra ciutat.

 

Control Absolut: Amb l’objectiu de facilitar la possibilitat de que els atletes competeixin a casa, davant el seu públic, la Unió Atlètica Barberà organitza diferents controls absoluts al llarg de l’any.

 

Lliga catalana de clubs: Un del objectius històrics de la entitat ha estat sempre poder competir a la Lliga Catalana de Clubs que organitza la Federació Catalana a nivell absolut. Des de la junta, intentarem que una de les jornades es pugui realitzar a Barberà del Vallès.