XVII Cursa Solidaria Ciutat de Barberà 2017

Presentació

Emmarcada dins les activitats de les festes locals de la ciutat, un any més i ja van 17 estem organitzant la Cursa Solidària de Barberà del Vallés. Una cursa de 5km en un circuit que aquest any té l’al·licient de passar per la mateixa pista d’atletisme.

 

Cursa Solidària perquè volem col·laborar amb el Banc d’Aliments del municipi aportant un aliment tan bàsic com és la llet, a més aquest any la recaptció integra de les curses infantils anirà destinada a la ONG www.accioncontraelhambre.org

 

Animem a participar a tots els veïns de Barberà i ciutats dels voltant per gaudir d’una tarda especial fent esport.

 

Per acabar, necessitem voluntaris per dur a terme d’una manera efectiva tota aquesta organització. Comptem amb vosaltres.

 

Junta de la Unió Atlètica Barberà.

Inscripcions: Cursa 5km + Infantils

Les inscripcions de la Cursa de 5Km es poden realitzar:

 

 - On-line: a  http://www.athleticevents.net/carreras/barbera-del-valles/ fins el dijous 29 de juny a les 12h.

 

- Presencials infantils: a la Oficina de U.A.Barberà (Carrer Doctor Moragas, Poliesportiu Can Llobet -Barberà del Vallès), fins el dissabte 1 de Juliol a les 15 hores.

 

El preu de la inscripció és de 8 euros fins al 1 de juny inclòs, 10 euros fins al 15 de juny, i 12 euros fins al tancament, sempre que hagin dorsals disponibles.

 

Les inscripciones de les Curses Infantils serán presencials a la Oficina de la U.A.Barberà fins el mateix dissante 1 de Juliol a les 15 hores, sempre que hi hagin dorsals disponibles.

 

El preu de les curses infantils és de 2 euros.

Recorregut de 5 km

CIRCUIT:

Voluntaris

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

Si vols col·laborar a que aquesta cursa sigui encara millor que les anteriors, apunta't com a voluntari. Et donarem una samarreta, entrepà, aigua, Coca cola i molta diversió.

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

Reglament

Informació General:

 1. La cursa està oberta a totes les persones que vulguin participar. El mínim d'edat per participar a la cursa és de 14 anys. Els menors de 18 anys hauran d'aportar una autorització del pare, mare o tutor, que quedarà registrada en el moment de la inscripció.
 2. L'organització està a càrrec de la Unió Atlètica Barberà i Ajuntament de Barberà del Vallès
 3. La sortida de la cursa serà el dissabte 1 juliol 2017 a les 19hs a les Pistes d'atletisme de Can Llobet a Barberà del Vallès.
 4. El temps màxim de la prova serà de 45', passat aquest temps l'atleta haurà de acabar, si ho desitja per la vorera, quedant la seva seguretat sota la seva responsabilitat.
 5. La sortida i l'arribada estaran ubicades dins de la pista d’atletisme del Poliesportiu Can Llobet.
 6. Tota la informació del recorregut podran trobar-la en:

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=9881785

(aquí es podrà veure la imatge del recorregut)

 

       La distància és de 5 km, per la ciutat de Barberà del Vallès, és un recorregut              ràpid de 2,5 km al qual es realitzaran dues voltes.

 1. Hi haurà curses infantils a partir de les 18:00h. amb diferents distàncies per diferents categories.

 

Inscripcions:

 1. Les inscripcions es podran realitzar:

         - on-line a:  http://www.athleticevents.net/carreras/barbera-del-valles/ fins el             dijous 29 de juliol a les 12h.

       - Presencials infantils: Oficines de U.A. Barberà (Carrer Doctor Moragas, Poliesportiu            Can Llobet -Barberà del Vallès), fins el dissabte 1 de Juliol a les 12 hores.

       Límit de places de 600 atletes.

 1. Un cop realitzada la inscripció, no es retornarà l'import  si un atleta no participa per causes alienes a l'organització.
 2. El preu de la inscripció és de 8 euros fins al 1 de juny inclòs, 10 euros fins al 15 de juny inclòs, i 12 euros fins al 29 de juliol inclusivament, sempre que hagin dorsals disponibles.
 3. Cursa cronometrada amb dorsal / xip, obligatori portar-lo en la part davantera ben visible, l'ús incorrecte del dorsal / xip serà motiu de desqualificació. 
 4. Les inscripcions es realitzaran a partir del 11 de maig del 2017, fins al 29 de juny a les 12:00 hores o quan s'exhaureixin els dorsals.
 5. La recollida de dorsals es farà al complex esportiu Can Llobet, el divendres 30 de de juny de 17:00 a 21:00 hores i el dissabte 01 de juliol de 10:00 a 17:30 hores.
  En el moment de recollir el dorsal s'haurà de dur 1 litre de llet que es donarà al banc d'aliments de Barberà.
  Per recollir el dorsal s'haurà de presentar el DNI i el comprovant de pagament.
 6. La inscripció només serà vàlida  un cop fet el pagament, l'organització no contempla la devolució de l'import en cap cas. La inscripció està oberta a qualsevol persona major de 18 anys complerts el dia de la cursa, i a partir de 16 anys amb l'autorització. La inscripció és personal, intransferible i els canvis de dorsal no estan permesos.
 7. És responsabilitat de cada participant estar físicament preparat per fer aquesta prova, i la fa per decisió pròpia, així com també eximeix els organitzadors de qualsevol responsabilitat sobre els accidents o desperfectes que puguin ocórrer als participants durant el transcurs de la prova.
 8. Drets d'Imatge i Dades Personals: Els participants autoritzen a la organització per la presa d'imatges personals en el transcurs d ela cursa, així com per el seu posterior ús en publicacions tant electròniques com impreses. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir les seves dades personals al llistat d'inscrits i al de resultats esportius.
 9. Assegurances: Responsavilitat civil: L'organització ha contractat una assegurança de responsabilitat civil per la durada de les proves, que cobreix el risc dels organitzadors.
  Accident Individual: Cada particpant està cobert amb una assegurança d'accidents tramitada per la organització que és contractada en el moment de validar la inscripció.
 10. El servei de guarda-roba estarà situat a la zona de gimnàs UAB.
 11. Reclamacions: La direcció de cursa tindà la responsabilitat d'atendre les reclamacions presentades pels corredors, així com qualsevol altre aspecte no contemplat en aquest reglament. Les reclamacions es realitzaran per escrit un cop acabada la cursa i fins a mitja hora abans de l'entrega de premis, un cop atesa la reclamació la decisió de la organització serà inapel·lable.
 12. En les curses infantils (limitada a 300 nens i nenes) estaran dividides les sortides per categories i es faran a partir de les 18:00 hores:
  - Pre-benjamins (2011-2012) 300mll
  - Benjamins (2009-2008) 400mll
  - Alevins (2007-2006) 600mll
  - Infantils (2005-2004) 800mll
 13. Preu cursa infantil: 2 € 100% Solidária www.accioncontraelhambre.org
  Inscripció a les oficines de la Unió Atlètica Barberà Dilluns.
  (Matins: Dilluns, Dimecres i Divendres de 9 a 12 i Tardes de Dilluns a Divendres    de 18 a 20) i el disabte des de les 10:00 hores.
 14. Categories: 
  Obtindran trofeu els 3 primers atletes absoluts classificats a les categories masculí i femení, i els 3 primers de cada categoria, premis no acumulatius.
  També hi haurà un trofeu per al primer i la primera local (resident a Barberà), el premi local si serà acumulatiu.
  Categories (3 masculines i 3 femenines):
  A) Joves: 1999-2001
  B) Senior: 1981-1998
  C) Veterà A: 1968-1980
  D) Veterà B: 1967 i anteriores
  Categories per equips mixtos: Hi ha d'haver almenys una dona
  · 1r classificat sumant les 4 millors marques. (medalles)
  · Equip amb mes volum d'atletes. (pernil)
 15. Serveis el dia de la cursa:
  · Hi haurà lavabos, vestidors i dutxes dins del Complex esportiu Can Llobet.
  · Servei de guarda-roba gratuït.
  · Servei d'ambulància.
  · Hi haurà una bicicleta escombra per a la seguretat dels corredors.
  · Avituallament a l'arribada.
  · Tots els participants en acabar la prova, rebran una samarreta tècnica i begudes els nens un obsequi del patrocinador.
 16. Els participants d'aquesta prova es comprometen a:
  Tenir en tot moment una actitud respetuosa.
  Transitar seguint sempre la ruta marcada.
  Ser solidari i respectuós amb la resta de corredors, voluntaris, organitzadors i patrocionadors.
 17. El fet d'inscriure's implica l'acceptació d'aquest reglament.

Patrocinadors