XVI Cursa Solidaria Ciutat de Barberà 2015

Resultats Cursa 5km i Curses Infantils

Més de 500 participants entre la canalla i els adults a la XVI CURSA SOLIDÀRIA CIUTAT DE BARBERÀ. Una tarda atlètica on la protagonista va ser la calor que va dificultar molt la marxa de la competició. Tot i això, l’ambient va ser sensacional amb unes pistes de Can Llobet plenes d’atletes i familiars i un recorregut pel centre de la ciutat ple de gent animant als corredors.

 

Moltes felicitats al Benito Ojeda (16:23) i a la Mireia Suñé (20:02) que van ser els guanyadors dels 5kms. Però sobretot, moltes felicitats a tots els veïns i veïnes que practicant d’aquest esport de manera popular, van poder gaudir de la cursa, col·laborar solidàriament amb el Banc d’aliments del municipi i acabar la festa amb la botifarrada. Fins l’any vinent!!

 

Classificacions

 

Galeria imatges:

  1. Arribada Athletic Events
  2. Josep Cruz, Alicia Pou i Salva Pou
  3. Sheila Dobón

Presentació

Emmarcada dins les activitats de les festes locals de la ciutat, un any més i ja van 16 estem organitzant la Cursa Solidària de Barberà del Vallés. Una cursa de 5km en un circuit que aquest any té l’al·licient de passar per la mateixa pista d’atletisme.

 

Cursa Solidària perquè volem col·laborar amb el Banc d’Aliments del municipi aportant un aliment tan bàsic com és la llet.

 

Animem a participar a tots els veïns de Barberà i ciutats dels voltant per gaudir d’una tarda especial fent esport i acabar plegats la festa amb una gran botifarrada popular.

 

Per acabar, necessitem voluntaris per dur a terme d’una manera efectiva tota aquesta organització. Comptem amb vosaltres.

 

Junta de la Unió Atlètica Barberà.

Inscripcions Tancades: Cursa 5km + Infantils

Les inscripcions de la Cursa de 5Km es poden realitzar:

 

 - On-line: a  http://www.athleticevents.net/carreras/barbera-del-valles/ fins el dijous 2 de juliol a les 12h.

 

- Presencials: a la Oficina de U.A. Barberà ( Carrer Doctor Moragas, Poliesportiu Can Llobet -Barberà del Vallès), fins el dissabte 4 de Juliol a les 12 hores.

 

El preu de la inscripció és de 8 euros fins al 30 de juny inclòs, i 12 euros fins al 4 de juliol, sempre que hagin dorsals disponibles.

 

 

Les inscripciones de les Curses Infantils serán presencials a la Oficina de la U.A.Barberà fins el mateix dissante 4 de Juliol a les 12 hores, sempre que hi hagin dorsals disponibles.

 

El preu de les curses infantils és de 2 euros.

Recorregut de 5 km

CIRCUIT:

Reglament

Cursa Solidaria

Fes-te Voluntari